Carnea nu ar trebui să fie vedeta mesei, atrag atenția experții Carnea nu trebuie să se afle în…
Fructul de toamnă care îngrașă mai mult decât zahărul Strugurii, fructele-vedetă ale sezonului, pot deveni un inamic al…
Micile invadatoare din farfuria ta: Cum ne afectează microplasticele din ouă, carne și ceai Microplasticele ajung în alimentele…
Creșterea alarmantă a obezității în rândul copiilor Peste 188 de milioane de copii la nivel mondial suferă de…
Câte porții de carne putem savura săptămânal fără a afecta sănătatea noastră sau mediul înconjurător? Un nou studiu…
Superalimentul care combate inflamația intestinală Leurda, cunoscută și sub denumirea de usturoi sălbatic, este o plantă erbacee ce…
Spanacul: Aliatul pentru un sistem imunitar puternic și oase sănătoase Spanacul (Spinacia oleracea) este o plantă comestibilă cu…
Cercetare: Impactul orelor de masă asupra sănătății inimii este mai semnificativ decât cel al programului de somn O…
Impactul alimentației asupra simptomelor endometriozei Un studiu internațional a investigat legătura dintre dietă și endometrioză, arătând că aproape…
Legumele de sezon din România – un deliciu rar! 100 de lei. Aceasta este suma necesară pentru a…
Sign in to your account