Gusturile Italiei ar putea deveni parte din tezaurul cultural mondial al UNESCO Bucătăria italiană, sărbătoarea indiană Dipavali și…
Românii își limitează ieșirile la restaurant din cauza prețurilor în creștere Românii se duc mult mai rar să…
Delicii culinare de 1 Decembrie: Fasole egipteană acompaniată de ciolan din Chile În apropierea Zilei Naționale a României,…
Prețul care depășește gustul dulce: Cum restaurantele românești fac față provocărilor financiare și minimizează risipa A început postul…
Tragedie în Istanbul: O mamă germană și cei doi copii ai săi și-au pierdut viața din cauza unei…
Ministrul Sănătății: Alimentația din spitale - o necesitate esențială și un gest de respect față de pacienți Ministrul…
Locuri de muncă, dar fără siguranță financiară: Un angajat din zece se confruntă cu sărăcia Un angajat român…
România, lider european în risipa alimentară România se confruntă cu o problemă serioasă în ceea ce privește risipa…
Teama s-a instalat în sufletul nostru: Porcul de Crăciun, rezervat din octombrie, prețul pe kilogram acum Într-o România…
Risipa alimentară în Uniunea Europeană Fiecare persoană din Uniunea Europeană aruncă, în medie, peste 70 de kilograme de…
Sezonul murăturilor: Economii pentru gospodinele românce În bucătăriile din România a început, de câteva zile, sezonul murăturilor. Prețurile…
Scăderea numărului de clienți în restaurantele din întreaga țară după creșterea prețurilor Românii au început să renunțe la…
Sign in to your account