„Burgerii vegetali” riscă să devină istorie în restaurantele europene Parlamentul European a votat pentru rezervarea termenilor precum „burger”…
Carnea nu ar trebui să fie vedeta mesei, atrag atenția experții Carnea nu trebuie să se afle în…
Întâlnirea premierului Ilie Bolojan cu crescătorii de porci: Provocările din industria cărnii de porc dezvăluite Prim-ministrul Ilie Bolojan…
Povestea impresionantă a unei tinere din Baia Mare: cum a reușit să evadeze după ce a fost răpită…
O afecțiune rară declanșează intoleranță la carne și produse lactate, extinzându-se rapid pe glob Tot mai mulți oameni…
De ce tentația de a substitui carnea cu insecte pentru a proteja planeta nu dă roade Eforturile de…
Două măcelării din Franța, închise după moartea unui copil din cauza unei afecțiuni rare Autoritățile din nordul Franței…
China își lărgește cercetările asupra importurilor de carne de porc din Uniunea Europeană China a extins cu șase…
ANPC: Descoperire alarmantă - Bacteria E-coli identificată în carnea tocată de porc Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor…
Atenție la grătar de 1 Mai: Recomandări ale specialiștilor despre substanțele chimice Medicii le recomandă românilor să fie…
Câte porții de carne putem savura săptămânal fără a afecta sănătatea noastră sau mediul înconjurător? Un nou studiu…
Avertisment pentru sportivii norvegieni care concurează în China Atleţii norvegieni care vor participa la competiţii în China au…
Sign in to your account