15 decembrie 2025
Contact
Reper News
  • Politică
  • Local
  • Actual
  • Economic
  • Extern
  • Sănătate
  • Showbiz
  • Sport
Reper NewsReper News
Font +/-Aa
Cautare
  • Categorii
    • Politică
    • Local
    • Actual
    • Economic
    • Extern
    • Sănătate
    • Showbiz
    • Sport
  • Info
    • Contact
Urmați-ne
© 2025 repernews.ro
Showbiz

„Deliciul ouălor umplute, secretul lui Chef Sorin Bontea: Un răsfăț culinar pentru toate vârstele!”

Radu Bălescu
Ultima actualizare: 19/04/2025 11:39
Radu Bălescu
Distribuie
reteta de oua umplute recomandata de chef sorin bontea toata lumea le adora de la cei mai mici la cei mai mari 68036124aa80c
Distribuie

Deliciul ouălor umplute, secretul lui Chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea, jurat la Masterchef România, a dezvăluit o rețetă specială de ouă umplute, inspirată din gustul copilăriei și adaptată vremurilor moderne. După ce a împărtășit rețetele sale de drob de pui și pască, acesta a adus în atenția fanilor săi trei variante delicioase de ouă umplute, perfecte pentru masa de sărbători.

„Când zici masă de sărbători, zici… ouă umplute! Și când zici ouă umplute, zici… copilărie! De sărbători, mama făcea întotdeauna ouă umplute și mărturisesc că mereu când vorbesc despre ele, mi se face o poftă… aș mânca fără număr! Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari, așa că m-am gândit să vă arăt câteva variante de a face ouă umplute,” a spus Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram.

Rețetele de ouă umplute

1. Ouă umplute cu ton

  • 9 ouă fierte
  • ton
  • 1 lingură cremă de hrean
  • 200 g de cremă de brânză
  • piper și sare

2. Ouă umplute cu pate

  • 9 ouă fierte
  • pate
  • 50 g de unt cu minim 80% grăsime
  • 200 g de cremă de brânză
  • piper și sare

3. Ouă umplute cu somon

  • 9 ouă fierte
  • somon afumat
  • 3 linguri Chives
  • 200 g de cremă de brânză

Mod de preparare

Indiferent de umplutura aleasă, modul de preparare este același. Ouăle se fierb timp de 7 minute, apoi se taie pe jumătate. Gălbenușurile se împart în trei boluri, fiecare pentru o umplutură diferită. Ingredientele se amestecă și se bat cu mixerul la viteză mică până se omogenizează. Ouăle se umplu pe rând, iar apoi se ornează după preferințe.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, rețetele lui Chef Sorin Bontea aduc un răsfăț culinar pentru toate vârstele, combinând tradiția cu inovația în bucătărie.

Distribuie acest articol
E-mail Copiază legătură Imprimare
Articolul precedent fostul star de la fcsb a refuzat oferta de la csa steaua n au ei bani sa ma ia pe mine 68035fe43c5e1 „Fostul jucător de la FCSB a spus nu propunerii CSA Steaua: „Nu au fondurile necesare pentru mine!””
Articolul următor statele unite isi reduc la jumatate prezenta militara in siria anuntul lui donald trump 68036127d8944 Statele Unite își diminuează semnificativ forțele armate în Siria: Declarația lui Donald Trump
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Ad Image

Ultimele stiri

Soluții ingenioase pentru combaterea concediilor medicale frauduloase: Propunerea șefului CNAS de suspendare a dreptului de practică pentru medici

Soluții ingenioase pentru combaterea concediilor medicale frauduloase Șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS),…

15/12/2025

Renașterea irigațiilor în sudul țării: Fermierii sărbătoresc începutul reabilitării sistemelor de udare. Când vor deveni operaționale?

Renașterea irigațiilor în sudul țării Fermierii din sudul țării primesc vești bune, odată cu începerea…

15/12/2025

Mirabela Călin, fostă secretară a Municipiului Constanța, în fața judecătorilor: solicită compensații pentru demiterea sa!

Mirabela Călin, fostă secretară a Municipiului Constanța, în fața judecătorilor: solicită compensații pentru demiterea sa!…

15/12/2025

Andreea Voiculescu de la CSM Constanța, distinsă la Gala Laureaților FRL

Andreea Voiculescu de la CSM Constanța, distinsă la Gala Laureaților FRL Multipla campioană națională Andreea…

15/12/2025

Institutul de Arheologie din Iași explorează misterele necropolei romane de pe platforma Oil Terminal

Institutul de Arheologie din Iași explorează misterele necropolei romane de pe platforma Oil Terminal Bătrânul…

15/12/2025

S-ar putea să vă placă și

maria constantin a vorbit despre cel de al doilea copil dupa doi ani de casnicie cu robert stoica stiu foarte bine care este situatia 682057e12f819
Showbiz

Maria Constantin dezvăluie planurile pentru al doilea copil, după doi ani de fericire alături de Robert Stoica: „Sunt conștientă de tot ceea ce se întâmplă”

Moderator Radu Bălescu
schimbare la mireasa prezentata de simona gherghe dupa ce emisiunea in direct cu romania a fost scoasa de la antena 1 se intampla de luni 680df881ab773
Showbiz

Transformare la „Mireasa”, sub conducerea Simonei Gherghe, în urma retragerii emisiunii „În direct cu România” de la Antena 1. Începând de luni!

Moderator Radu Bălescu
unde a petrecut dorian popa pastele cu iubita lui si mamisor au fost 3 zile magice care s au terminat foarte frumos luni s au intors in tara 6809fc8341aa6
Showbiz

„Dorian Popa și iubita sa au trăit o mini-vacanță de neuitat de Paște alături de Mamișor: „Trei zile de magie, încheiate splendid”. Luni s-au reîntors acasă.”

Moderator Radu Bălescu
mesajul de florii al andreei marin pentru mama ei care a murit dupa un accident de masina sufletul meu infloreste 67fb5d0d58a3a
Showbiz

„Cuvinte de Florii ale Andreei Marin pentru mama sa, plecată dintre noi: „Sufletul meu înflorește””

Moderator Radu Bălescu
Reper News
Facebook Twitter Youtube
Site-ul nostru de știri îți pune la dispoziție cele mai recente informații și analize detaliate dintr-o gamă largă de domenii: politică, actualitate, economie, evenimente internaționale, lifestyle, sport și travel. Echipa noastră de jurnaliști monitorizează constant evoluțiile din întreaga lume, garantându-ți perspective echilibrate și obiective, pentru a te menține mereu bine informat.
Utile
  • Contact
  • Politica de Confidențialitate
© 2025 repernews.ro
Welcome Back!

Sign in to your account

Nume de utilizator sau Adresa de email
Parola

Ti-ai pierdut parola?