Anca Țurcașiu despre timpul dedicat gătitului
Anca Țurcașiu, cunoscută artistă, a fost prezentă la deschiderea oficială a restaurantului Casa Lido, eveniment organizat de Mohammad Murad, cu care artista colaborează de 25 de ani. De-a lungul acestei perioade, Anca a fost gazda multor evenimente organizate de Murad în locațiile sale, afirmând că între ei s-a dezvoltat o prietenie frumoasă. „Mohammad Murad are un stil extrem de personal care reușește să cucerească. Oriunde s-ar afla el, se întâmplă ceva magic”, a declarat artista.
Preferințele culinare ale Ancăi Țurcașiu
Deși este vegetariană de peste 20 de ani, Anca consumă pește și fructe de mare. La eveniment, a menționat că meniul include preparate din diverse categorii, inclusiv o secțiune pentru vegetarieni, creată de chef Cătălin Petrescu. Profitând de prietenia sa cu Mohammad Murad, artista a avut ocazia să învețe rețete de la chefi renumiți și să experimenteze gătitul acasă. Cu toate acestea, Anca a subliniat că acum se concentrează pe preparate mai simple, cum ar fi supe și salate. „Recunosc că am gătit la viața mea destul de mult, acum fac lucruri mai puțin sofisticate, dar cât să ne asigure hrana pentru fiecare zi”, a concluzionat ea.
