Andreea Esca, cu salopetă de blugi și șlapi, a savurat mici cu muștar și cartofi prăjiți de 1 Mai!
Nu există masă de 1 Mai fără mici, iar Andreea Esca a respectat această tradiție de Ziua Muncii. Vedeta a ieșit în oraș într-o salopetă de blugi, cu geantă de rafie, ochelari de soare și șlapi, alegând să se bucure de o masă delicioasă.
Andreea a fost văzută la un restaurant, unde a servit mici cu muștar și cartofi prăjiți. Pe rețelele de socializare, ea a întrebat fanii: „1 Mai. România. Tu unde ai mâncat mici?” și a împărtășit cu ei cum a petrecut această zi.
Fanii au reacționat, povestind unde au savurat ei mici de 1 Mai. Unul dintre ei a menționat că a mâncat „Acasă”, iar altcineva a spus că a fost „la cel mai cel specialist Nea Sandu” cunoscut și sub numele de „La Cocoșatu”, menționând că, deși s-a mutat din Băneasa în Străulești, micii și servirea rămân ireproșabile.
Deși Andreea Esca nu a dezvăluit locația în care a savurat micii, ea este recunoscută ca fiind cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. La 52 de ani, prezintă Știrile Pro TV de luni până vineri, devenind celebră pentru salutul său: „Bună seara, România! Bună seara, București”.
Pe lângă cariera sa în televiziune, Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii, pe Alexia și pe Aris. Deși este o figură publică bine cunoscută, oamenii nu o mai opresc pe stradă pentru a discuta despre cariera ei, ci mai degrabă pentru a o felicita pentru educația copiilor săi. Andreea a declarat că a lucra cu copiii ei are și avantaje, dar și dezavantaje, și s-a arătat mândră de realizările lor.
