Impresiile lui Hansi Flick după triumful dramatic al FC Barcelona în prelungiri
Catalanii au deschis scorul prin Ferran Torres în minutul 12, însă oaspeții au răspuns rapid, înscriind de trei ori prin Borja Iglesias în minutele 15, 52 și 62. FC Barcelona a reușit să revină și să se impună datorită golurilor marcate de Dani Olmo în minutul 64 și Raphinha în minutele 68 și 90+8 (penalty). Formația pregătită de Hansi Flick este lider în clasament, având 73 de puncte, în timp ce Real Madrid, aflată pe locul 2, are 66 de puncte și un joc mai puțin disputat.
Tehnicianul catalanilor, Hansi Flick, a comentat întoarcerea spectaculoasă a echipei sale, subliniind dificultatea de a reveni în fața unei echipe periculoase. „Când câștigăm, ne plac acest gen de meciuri. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care a avut rezultate remarcabile în ultimele 10 meciuri, așa cum am menționat și ieri la conferința de presă. Antrenorul lor face o treabă fantastică. Cred că golurile pe care le-am primit nu au nimic de-a face cu pressing-ul nostru. De obicei, presăm foarte bine, dar astăzi am făcut greșeli. Dar echipa a dat totul, nu am renunțat. Asta e mentalitatea pe care o avem acum. Este grozavă. Nu vreau să discut despre greșelile făcute de jucătorii mei. Cred că toată lumea poate vedea că echipa nu a renunțat, a dat tot ce a avut mai bun timp de 90 de minute și am obținut cele trei puncte”, a explicat Hansi Flick.
Decizia lui Hansi Flick înaintea finalei din Cupa Spaniei
FC Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în finala Cupei Spaniei, programată pe 26 aprilie, la Sevilla. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo anunță că antrenorul Hansi Flick a luat o hotărâre fermă pentru partida de la Sevilla, stabilind că nu va exista nicio petrecere mare dacă echipa sa va câștiga trofeul. Sărbătoarea se va limita la o cină la restaurantul hotelului unde vor fi cazați, deoarece Flick își dorește să mențină starea de concentrare, având în vedere că echipa va juca peste patru zile în turul semifinalelor din Champions League, împotriva Inter Milano.
